2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ UZAKTAN EĞİTİM DERS PROGRAMLARI

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz Dönemine  ilişkin uzaktan eğitim ders progamları:

İlköğretim Matematik Öğretmenliği  Lisans Programına ilişkin Ders Programı için tıklayınız.

Fen Bilgisi  Öğretmenliği  Lisans Programına ilişkin Ders Programı için tıklayınız.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık   Lisans Programına ilişkin Ders Programı için tıklayınız.

İngilizce  Öğretmenliği  Lisans Programına ilişkin Ders Programı için tıklayınız.

Sınıf Öğretmenliği  Lisans Programına ilişkin Ders Programı için tıklayınız.  Güncelleme yapıldı. (01.09.2020)

Okul Öncesi  Öğretmenliği  Lisans Programına ilişkin Ders Programı için tıklayınız.   Güncelleme yapıldı. (03.09.2020)

Türkçe Öğretmenliği  Lisans Programına ilişkin Ders Programı için tıklayınız.

NOT: Programdaki olası değişiklikler için öğrencilerimizin duyuruları takip etmesi önem arz etmektedir.

Anabilim Dalı başkanlıkları için tıklayınız