7. Dönem Formasyon Duyuruları-Eğitim

Değerli Öğrencilerimiz,

İletişim için sadece formasyon@alanya.edu.tr e-posta adresi kullanılacaktır.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı ile ilgili değişiklik ve güncel duyurular için öğrencilerimizin Eğitim Fakültesi internet sitesindeki duyuruları takip etmesi önem arz etmektedir.

GENEL DUYURULAR

12.07.2019

7. Dönem Formasyon Eğitimine kayıtlı öğrencilerimizin "Öğretmenlik Uygulaması" dersinde sorun yaşamamaları için  e-devlet sayfalarını kontrol etmeleri gerekmektedir. Mezun olduğunuz/öğrenim gördüğünüz Üniversite ve Bölüm bilgileriniz e-devlet sayfanızda eksik ise, ilgili üniversitenin merkezi öğrenci işlerinden “YÖKSİS” bilgi güncellenmesi talep edilmelidir.

01.07.2019

7. Dönem Formasyon Eğitimine kayıtlı öğrencilerimizin 2.dönem taksitlerini 01-09 Ağustos 2019 tarihleri arasında ödemeleri gerekmektedir.

27.05.2019

7. Dönem Formasyon Eğitimi başvuru ve kesin kayıt işlemleri tamamlanmış olup  27.05.2019 tarihi itibariyle herhangi bir ücret ödemesi yapılmaması gerekmektedir.

Kesin kayıt işlemleri tamamlanan öğrencilerimizin internet sitemizi takip etmesi önem arz etmektedir.

Kesin kayıt yaptırdıktan sonra herhangi bir nedenle kayıt sildiren adayların öğrenim ücretleri iade edilmeyecektir.

28.05.2019

Önceki dönemde başarısız dersi bulunan öğrencilerimizin ekteki dilekçeyi doldurarak birimimize ulaştırması gerekmektedir.

28.05.2019

Sık  Sorulan Sorular için tıklayınız

25.09.2019

7.Dönem (Yaz) Öğretmenlik Uygulaması (Staj) Dersi duyurusu için tıklayınız.

06.09.2019

DERS KAYITLARI-AKADEMİK TAKVİM-DERS PROGRAMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Program ve takvimdeki olası değişiklikler için öğrencilerimizin internet sitemizi takip etmesi önem arz etmektedir.

15 Eylül 2019 tarihinde  2018-2019 Öğretim Yılı Açıköğretim Programları Yaz Okulu Sınavında dersliklerimizin kullanılması sebebiyle  15 Eylül 2019 tarihindeki formasyon  dersleri (hafta sonu)  21-22 Eylül 2019 tarihindeki programa ilave edilmiştir.  21-22 Eylül 2019 tarihindeki program için tıklayınız.

02.10.2019

SINAV DUYURULARI İÇİN TIKLAYINIZ (ARA SINAV- FİNAL SINAVI - BÜTÜNLEME SINAVI)

Not: Ara Sınava mazeretleri sebebiyle katılamayacak öğrencilerimizin "Mazeret Sınav Dilekçesini" eksiksiz doldurarak mazeret belgesiyle birlikte 10.07.2019 tarihine kadar birime teslim etmesi gerekmektedir.

27.06.2019

MUAFİYET İLE İLGİLİ DUYURULAR İÇİN TIKLAYINIZ

Muafiyet işlemleri tamamlanmış olup yeni başvuru alınmayacaktır.  Muaf olduğunuz dersler 2018-2019 Yaz Muaf dönemine eklenip, ilgili ders 2018-2019 Yaz dönemi  dersleri arasından çıkarılmıştır.   Muaf olduğunuz dersleri Öğrenci Bilgi Sisteminden kontrol ediniz.   Örnek Ekran için tıklayınız

SERTİFİKA İŞLEMLERİ

YENİ

06.02.2020

Listede ismi bulunan öğrencilerimize sertifikaları 10.02.2020 tarihinden itibaren hafta içi mesai saatleri içerisinde teslim edilecektir.

Sertifikalarını teslim almaya gelen öğrencilerin T.C. Kimlik Kartlarını yanında bulundurmaları gerekmektedir.

Sertifikasını bir başka kişinin alması durumunda; sertifikayı alacak olan kişinin NOTER ONAYLI VEKALETNAME belgesini bulundurması zorunludur. Aksi takdirde sertifika teslimi yapılmayacaktır.

14.01.2020

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kayıtlı son dönemi 2019-2020 Güz/Güz Tek Ders  olan öğrencilerin Sertifika işlemleri başlatılmıştır. Liste için  tıklayınız.

NOT: Sertifikalar basıldığında öğrencilerimiz internet sitemizden bilgilendirilecektir.

07.11.2019

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kayıtlı Öğretmenlik Uygulaması dersinden muaf olup son dönemi 2018-2019 Yaz-2  yarıyılı olan öğrencilerin Sertifika işlemleri tamamlanmıştır. Liste için  tıklayınız.

Sertifikalar 08.11.2019 tarihinden itibaren hafta içi mesai saatleri içerisinde teslim edilecektir.

Sertifikalarını teslim almaya gelen öğrencilerin TC Kimlik Kartlarını yanında bulundurmaları gerekmektedir.

25.10.2019

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kayıtlı Öğretmenlik Uygulaması dersinden muaf olup son dönemi 2018-2019 Yaz-2  yarıyılı olan öğrencilerin Sertifika işlemleri başlatılmıştır. Liste için  tıklayınız.

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ DERSLERİNİ BAŞARIYLA TAMAMLAMIŞ İSİMLERİ LİSTEDE YER ALMAYAN ÖĞRENCİLERİN  FORMASYON BİRİMİNE e-posta ile ULAŞMALARI GEREKMEKTEDİR.

ÖNCEKİ DUYURULAR İÇİN TIKLAYINIZ

22.05.2019