YAZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ BAŞVURULARI HAKKINDA-23.05.2018

Başvuruları kabul edilen (Listelerde isimleri belirtilen)  öğrenciler istenen belgeleri  belirtilen süre içerisinde Pedagojik Formasyon Birimimize kendisi ya da ikinci kişiler aracılığıyla elden teslim edebilirler veya posta yoluyla gönderebilirler.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler

·         Kayıt için başvuru dilekçesi,(İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ)

·         Halen lisans öğrencisi olanlar için Öğrenci Belgesi; Lisans mezunları için Onaylı Mezuniyet Belgesi ya da Diploma (Yurtdışındaki üniversitelerden yükseköğretim kurumlarından mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir),

·         Lisans mezunları için onaylı lisans not durum belgesi, öğrenciler için transkript,

·         Nüfus cüzdanı fotokopisi,

·         İki adet vesikalık fotoğraf,

·         Öğrenim ücretinin Birimce belirlenen ilk taksitinin ilgili kurumun belirleyeceği banka hesabına yatırıldığına dair banka dekontu (Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı ücreti; ALKÜ öğrencileri için 1800  TL; diğer üniversite öğrencileri için 2000 TL olarak belirlenmiştir. Programa kesin kayıt hakkı elde eden öğrenciler bu ücretin ilk taksitini kayıt olurken, diğer taksitini 2. dönem başlangıcından önce ilan edilen tarihte ödeyeceklerdir. )

Not: Formasyon ücretleri aşağıdaki hesap numarasına yatırılacaktır. Ücret yatırılırken adayların kendi TC kimlik numaralarını belirtmeleri ve açıklama kısmına özellikle "Formasyon Ücreti" ibaresi yazılması gerekmektedir.

IBAN :   TR39 0001 0023 4378 9893 7650 11

Alaaddin Keykubat Üniversitesi Döner Sermaye - Formasyon Eğitimi HESABI