YAZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR-29.06.2018

TIKLAYINIZ
29.06.2018

Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar-2

Adayların istenilen belgeleri EN GEÇ 29.06.2018 mesai bitimine kadar  Eğitim Fakültesi Formasyon Biriminde olacak şekilde  (kendisi ya da ikinci kişiler aracılığıyla  ya da  posta yoluyla)  teslim etmesi gerekmektedir.

İletişim: formasyon@alanya.edu.tr

TIKLAYINIZ
30.04.2018

Aşağıda belirtilen atama alanları ait başvurular Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda yeterli öğretmen bulunmadığı için  DEĞERLENDİRMEYE ALINMAMIŞTIR. Kesin kayıt yaptırmadan önce Fakülte/Program'ı ve buna ilişkin atamaya esas alanınızı kontrol ediniz.

ÖNEMLİ

Aşağıda belirtilen atama alanlarından başvuru yapmış ve bu nedenle listede adı bulunmayan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı bir okulda ücretli öğretmenlik veya özel öğretim kurumlarında en az bir eğitim-öğretim yılı sözleşmeli öğretmenlik yapmış olanlar 04.05.2018 tarihine kadar İl-İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ya da Okul Müdürlüğünden Onaylı Görev Belgesi ve Onaylı SGK Hizmet Dökümü belgelerini formasyon@alanya.edu.tr adresine göndermeleri durumunda başvuruları tekrar değerlendirilecektir.

İtfaiyecilik ve Yangın güvenliği

Sanat Tarihi; Aile ve Tüketici Hizmetleri

Fransızca; Psikoloji; Adalet

Ulaştırma Hizmetleri; Radyo TV

Halkla ilişkiler ve Organizasyon Hizmetleri

Harita Tapu Kadastro

Biyomedikal Cihaz Teknolojileri

Gıda Teknolojisi

Maden Teknolojisi; Makine Teknolojisi

Tarım Teknolojileri; Denizcilik

NOT:

Pedagojik Formasyon Sertifika Eğitimi Programına kayıt olmak isteyen adayların mağduriyet yaşamamaları için  Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Talim ve Terbiye Kurulu  Başkanlığı (TTKB) ilgili  yıldaki Kurul Kararına göre Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ve özel; örgün ve yaygın eğitim kurumlarına öğretmen olarak atanacakların atamalarına esas olan alanlar ile mezun oldukları yükseköğretim programların  belirlenmesine ilişkin hükümleri dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.