Yaz Okulu Duyurusu

Başka bir üniversiteden yaz öğretiminde ders alacak öğrencilerimizin Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Yaz Öğretimi Yönergesindeki hususları göz önünde bulundurarak başvuru yapmaları gerekmektedir. Şartlar sağlayan öğrencilerimizin  ekteki dilekçeyi eksiksiz doldurarak Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine 28.06.2019 tarihine kadar teslim etmesi gerekmektedir. Yapılacak olan  inceleme ardından onay/red durumu  internet sitemiz aracılığıyla bildirilecektir.

Yaz Okulu Başvuru Formu

(Önemli: Başvuru dilekçesinde  istenen  ders içerikleri öncelikle  ilgili üniversitenin Bologna AKTS Bilgi Paketi/ Ders Kataloğu sayfasından temin edilecektir.   Yaz öğretimi sonunda  öğrencilerimizin  onaylı belge ve içerikleri    fakültemiz öğrenci işleri birimine teslim etmeleri gerekmektedir.  )

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Yaz Öğretimi Yönergesi

Yaz Okulu Taban Puan Bilgileri (ÖSYS Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler) ( 2016 yılı girişli öğrenciler 2016 yılının taban puanlarını, 2017 yılı girişli öğrenciler 2017 yılının taban puanlarını dikkate alacaklardır.)

Yaz okulu başvuru sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.