2019-2020 Güz Tek Ders Sınavı

30.12.2019

Tek Ders Sınav  listesi için tıklayınız.

Sınav Tarihi: 10.01.2020   Saat: 14:30     Yer: Amfi-5 (Eğitim Fakültesi)

Not: Tek ders sınavına (Öğretmenlik Uygulaması dersini başarıyla tamamlamış) yalnız bir dersten başarısız olmuş, ancak bu dersten devam şartını sağlamış olan öğrenciler girebilir.

Öğretmenlik Uygulaması dersi değerlendirme işlemleri devam etmekte olup yukarıdaki listede ismi bulunup birden fazla dersten  (Öğretmenlik Uygulaması dersi dahil) başarısız olan öğrenciler Tek Ders Sınavına katılamaz.

17.12.2019

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı kapsamındaki Tek Ders Sınavına katılacak olan öğrencilerin en geç 26.12.2019 tarihine kadar Pedagojik Formasyon Birimine ( formasyon@alanya.edu.tr ) dilekçeleriyle (imzalı) başvurmaları gerekmektedir.

Tek Ders Sınavı Başvuru dilekçesi için tıklayınız.

30.12.2019

Tek Ders Sınav  listesi için tıklayınız.

Sınav Tarihi: 10.01.2020   Saat: 14:30     Yer: Amfi-5 (Eğitim Fakültesi)

17.12.2019

Tek Ders Sınavı Başvuru dilekçesi için tıklayınız.

• 13 Ocak, 2020