2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU HAKKINDA

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Fakültemizde Yaz Okulu açılmamasına karar verilmiştir.

Farklı bir üniversiteden yaz okulu almak isteyen öğrencilerimizin yapması gerekenler şu şekildedir.

Üniversitemiz Yaz Öğretimi Yönergesi'nin 16. Maddesi gereğince, aşağıdaki Kurum Dışı Yaz Okulu Ders Alma Talep Formu’nu tam ve eksiksiz bir şekilde doldurarak ilgili üniversiteden alınacak onaylı ders içerikleri ile birlikte, Fakültemizin ilgili Bölüm Başkanlıklarına iletmeleri gerekmektedir. Evraklar elden veya egitim@alanya.edu.tr mail adresimize mail atmak suretiyle gönderilebilir. Başvurusu kabul edilen öğrencilerimize Fakültemiz tarafından mümkün olan en kısa süre içerisinde e-posta yolu ile dönüş yapılacaktır.

• Başvurusu kabul edilmeyen veya fakültemizden izin alınmadan farklı üniversitelerden alınan dersler kabul edilmeyecektir.

Başvuru için gerekli şartlar

• Farklı bir veya birkaç üniversiteden toplam 20 AKTS'yi geçmeyecek şekilde ders alabilirler.
  • Yaz okulu dersinin alındığı yükseköğretim kurumunun ilgili program taban puanının Üniversitemiz taban puanına eşit veya yüksek olması gerekir.
  • Yaz okulu dersinin talep edilen Üniversiteden alınıp alınmayacağına ilişkin değerlendirme işlemi zaman alabileceğinden talepte bulunan öğrencinin işlemlerini son günlere bırakmaması önem arz etmektedir.

• 01 Temmuz, 2022