2021-2022 Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Kesin Kayıt Listesi

Pedagojik Formasyon Eğitimi Kontenjanları öğretmen sayıları dikkate alınarak belirlenmiştir. Hiç başvuru yapılmayan ya da başvuru kontenjanı altında olan branşlardaki kontenjanlar öğretmen sayıları dikkate alınarak diğer alanlara aktarılmıştır.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıtları, 14 Şubat 2022 Pazartesi günü saat 10:00'da alınmaya başlanacak olup 15 Şubat 2022 tarihi mesai bitimine kadar yapılacaktır. Başvurular Eğitim Fakültesi binasında yapılacaktır. (BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILMALIDIR. Başvuruya şahsen katılamayacak olan adayların kayıtları vekaletname ile yapılabilmektedir. Kovid-19 nedeni ile karantinada olan adayların kesin kayıtları; Karantinada olduğuna dair belge ibrazına ek olarak kayıt evraklarının mail ile gönderileri sonucunda yapılacaktır. Bu evrakların asılları karantina süresi bitiminde elden teslim edilmelidir.)

Yurtdışı üniversitelerden mezun olan öğrencilerin kesin kayıtta Denklik Belgelerini ibraz etmeleri gerekmektedir.

2021-2022 Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimine Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Aday Listesi için TIKLAYINIZ.

AKADEMİK TAKVİMİ İncelemek için TIKLAYINIZ.

Yedek Aday Listesi (Kesin kayıt yapmayan ya da gerçek dışı beyanda bulunan adaylar olursa 15 Şubat 2022 tarihinde ilan edilecektir. Yedek aday Kayıtları 16 Şubat 2022 tarihinde olacaktır.)

PROGRAMA KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER (Kesin Kayıt dosyanızı aşağıdaki sıraya göre hazırlayınız)

1. Başvuru Belgesi için tıklayınız (Bilgisayar ortamında doldurulup, alınacak çıktı ıslak imzalı olmalı)
  2. Öğrenci Kayıt Formu için tıklayınız (Bilgisayar ortamında doldurulup, alınacak çıktı ıslak imzalı olmalı)
  3. Nüfus cüzdan fotokopisi (Aslını kayıt aşamasında ibraz etmelisiniz)
  4. Öğrenci Taahhütnamesi için tıklayınız (Alınacak 2 nüsha çıktı ıslak imzalı olmalı)
  5. Mezuniyet belgesi ya da diploma (Aslı ile birlikte - üniversiteler veya ilgili kurumlarca onaylanmış tasdikli sureti)
  6. Onaylı not transkripti (Aslı ile birlikte - üniversiteler ya da ilgili kurumlarca onaylanmış tasdikli sureti)
  7. İki (2) adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş - arka yüzüne Ad, Soyad ve T.C. Kimlik Numarası yazılmalı)
  8. Öğrenim ücretinin ilk taksitinin (1839 TL) ALKÜ Döner Sermaye İşletmesi hesabına yatırıldığına dair banka dekontu (ATM bilgi fişi kabul edilmeyecektir. Banka Dekontu açıklamasında, "T.C. Kimlik Numarası, Öğrenci Adı-Soyadı, ALKÜ Pedagojik Formasyon Eğitimi İlk taksidi" bilgileri yazılmalıdır.)

Eksik ya da hatalı belge getirilmesi durumunda kayıt gerçekleştirilmeyecektir. Belgeleri hazırlarken lütfen uyarıları dikkate alınız. Başvuru belgeleri şahsen getirilecek, elden teslim edilecektir. Şahsen gelemeyen adaylar Noter Vekaleti vererek kayıtlarını bir başkası aracılığı ile yaptırabilirler.

NOT : Adaylar Online Başvuru Sistemine girdikleri bilgi ve belgeleri kesin kayıtta beyan etmekle yükümlüdür. Başvuru sistemine yükledikleri bilgi ve belgeler ile kesin kayıtta getirdikleri belgeler farklılık gösteren adayların kayıtları yapılmayacaktır.

FORMASYON BANKA HESAP BİLGİLERİ:

Banka Adı: Vakıflar Bankası

Banka Hesap Adı: ALKÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ FORMASYON BÖLÜMÜ

Şube: Alanya Şubesi

IBAN NO: TR890001500158007314026581

Yatırılacak Ücret: 1839 TL (1. Taksit)

1- Lütfen banka görevlilerine yukarıdaki hesap bilgilerini vererek ücretinizi yatırınız. Farklı hesaplara para yatırmayınız!

2- Dekontların açıklama bölümünde adayın T.C. kimlik numarası, adı ve soyadının bulunması zorunludur. Ayrıca açıklama bölümüne Pedagojik Formasyon Eğitimi İlk Taksit Ücreti ya da kısaca PFE ilk taksit ücreti yazılmalıdır. (Örnek, 87345678910_Ad_Soyad_PFE_İlk_Taksit_Ücreti şeklinde olmalıdır.)

3- Lütfen Formasyon Ödemelerinizi banka şubelerinden yapınız ve Dekont alınız. ATM'lerden ödeme yapmayınız. ATM bilgi fişi geçerli değildir. Fakültemize dekont getirmeniz gerekmektedir.

4- Ücretinizi yukarıda belirtilen Formasyon ücretlerinin yatırılacağı bankanın farklı şubelerinden veya farklı bankalardan yatırdığınızda bankalar tarafından komisyon kesilebilmektedir.

• 13 Şubat, 2022