MÜZİK EĞİTİMİ ABD ÖZEL YETENEK SINAV DUYURUSU

Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Özel Yetenek Sınavına girecek adayların sınava gelirken yanlarında bulundurmaları istenen belgeler;

• Kimlik (T.C. Kimlik, Ehliyet veya süresi dolmamış pasaport),
  • Y-TYT Sınav sonucunu gösterir sınav sonuç belgesi,

Sınav 10:30 da başlayacağından adayların belge ve kimliklerinin kontrolü için saat 10:00’da sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir. (Dikte sınavına giremeyen adaylar için yeniden dikte sınavı yapılmayacak olup adaylar sınavın diğer basamaklarına 25 Ağustos 17:00’a kadar girebileceklerdir.)

Özel yetenek sınavının birinci basamağı (dikte sınavı) 23 Ağustos saat 10:30 da ALKÜ Eğitim Fakültesi Müzik Dersliğinde toplu olarak yapılacak olup, adaylar yanlarında kurşun kalem ve silgiyi kendileri getireceklerdir.

Özel yetenek sınavının çalgı basamağında piyano hariç adaylar çalgılarını yanlarında getireceklerdir. Piyano dışında çalgı temini olmayacaktır.

Fakültemiz Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Özel Yetenek Sınavına Girecek olan adayların tam listesi için tıklayınız.

• 22 Ağustos, 2022