Öğretmenlik Uygulaması Ders Bilgileri (Formasyon)

Değerli Öğrencilerimiz,

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı'ndaki Öğretmenlik uygulaması dersi 24.02.2020 PAZARTESİ  gününden itibaren başlayacaktır.

“Öğretmenlik Uygulaması” dersine başlayacak olan öğrencilerimizin gidecekleri Uygulama Okulları listesi ekte yer almaktadır.  "Öğretmenlik Uygulaması"  dersiniz  ayrıca Proliz sisteminde de kısa süre içerisince tanımlanacaktır.

Merak ettiğiniz soruların cevaplarını ekte yer alan EK-1 “Öğretmenlik Uygulaması Kılavuzu”nda bulabilirsiniz.

Sorularınız için formasyon@alanya.edu.tr iletişim adresini  kullanabilirsiniz.

Uygulama Okulları Listesi

Öğretmenlik Uygulaması dersinden muaf olan öğrenci listesi

EK-1 “Öğretmenlik Uygulaması Kılavuzu için tıklayınız.

Akademisyen arama modülü:  https://www.alanya.edu.tr/kurumsal/rehber

Önemli hatırlatmalar:

Uygulama okullarına gitmeden önce uygulama akademisyeninizle mutlaka iletişime (telefon, e-posta, yüz yüze) geçiniz.

Öğretmenlik Uygulaması dersine devam zorunluluğu bulunmaktadır. (Mevzuat gereği uygulamada mazeretsiz devamsızlık kabul edilmemektedir.)

Staj süresince kılık kıyafet konusuna  itina gösterilmelidir.

Okullara hangi gün gidileceği konusu okul yönetimi ve ilgili uygulama öğretmeni ile görüşülerek belirlenecektir.

Uygulama haftada 6 saat olacaktır.

Uygulama Akademisyeninizle belirleyeceğiniz gün ve saatte yürütülecek olan “Öğretmenlik Uygulaması (Teorik-2 ders saati)” dersine gerekli hassasiyetin gösterilmesi önem arz etmektedir.

Uygulama okullarında değişiklik yapılamamaktadır.

İLETİŞİM: formasyon@alanya.edu.tr

• 14 Şubat, 2020