ÖNCEKİ DÖNEM FORMASYON ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı kapsamında eksik derslerinizin bulunan öğrencilerimizin kaydını yenilemediği tespit edilmiştir. Fakültemizde 2019-2020 Eğitim Öğretim yılından itibaren yeni formasyon programı başlatılmayacağı için başarısız olduğunuz derslerin (Öğretmenlik Uygulaması dahil) ilgili dönemdeki ücretinin ödendiğini gösterir dekont ve  ekteki dilekçe ile birlikte 05.08.2019 tarihine kadar kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Aksi durumda programdaki kaydınız silinecektir. Bilginize.

İletişim: formasyon@alanya.edu.tr

Dilekçe için tıklayınız

Not:

Aşağıda belirtilen atama alanlarına ait Öğretmenlik Uygulaması dersi talepleri Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda öğretmen bulunmadığı için değerlendirmeye alınmayacak olup, söz konusu öğrencilerin kayıtları silinecektir.

Adalet, Aile ve Tüketici Hizmetleri, Arapça, Bahçe Peyzaj, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri, Denizcilik, Eğlence Hizmetleri, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri, Farsça, Fransızca, Gıda Teknolojisi, Giyim Üretim Teknolojisi, Halkla İlişkiler ve Org. Hizmetleri, Harita-Tapu Kadastro, İnşaat Teknolojisi, İtalyanca, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, Maden Teknolojisi, Makine Ressamlığı, Makine Teknolojisi, Psikoloji, Radyo ve Televizyon, Raylı Sistemler Teknolojisi, Rehberlik, Sanat Tarihi, Sivil Havacılık, Su Ürünleri, Tarım Teknolojileri, Tasarım Teknolojileri, Uçak Gövde-Motor, Ulaştırma Hizmetleri, Yapı Dekorasyon, Yenilenebilir Enerji Teknolojileri

• 22 Temmuz, 2019