Uzaktan Eğitim Hakkında Bilgilendirme (Formasyon)

Öğrencilerimizin Dikkatine

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı (uzaktan eğitim ) dersleri  13 Nisan 2020 tarihinden itibaren başlayacaktır.

Öğrencilerimiz için hazırlanan Uzaktan Eğitim Platformu Kullanım  Kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

Önemli hatırlatmalar

• Kullanıcı adınız ve şifreniz, e-posta ile gönderilmiş olup sisteme giriş yaplması sonrasında yapılması gereken ilk işlem “Şifre resetleme” işlemidir. Bunun için kılavuzdaki adımları izleyiniz.

• Listedeki bazı derslere tıklanamayabilir/gözükmeyebilir. Bunun nedeni dersin öğretim elemanının dersi henüz yayınlamamış olmasıdır. Bu durumda ilerleyen tarihlerde öğretim üyesi ile iletişime geçiniz.

• Dersler asenkron (çevrimdışı) olarak yürütülecektir. Öğrencilerimiz, dersi yürüten  öğretim üyesinin ilgili hafta için hazırladığı videoları  ve yazılı materyalleri çalışarak eğitimlerine devam edecektir. Video  sunum materyalleri haftalık olarak yenilecektir.

• Ders programı sitemizde ilan edilmiş olup öğrencilerimiz asenkron derslerde öğretim üyesinin söz konusu haftada yüklemiş olduğu kaynaklara web ortamında erişerek çalışmasını yürütecektir.

Sisteme giriş yapamayan öğrencilerimiz için iletişim:  formasyon@alanya.edu.tr.

• 13 Nisan, 2020