Yaz Okulu Duyurusu

Başka bir üniversiteden yaz öğretiminde ders alacak öğrencilerimizin Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Yaz Öğretimi Yönergesindeki hususları göz önünde bulundurarak başvuru yapmaları gerekmektedir. Şartlar sağlayan öğrencilerimizin  ekteki dilekçeyi (imzalı) ve eklerini  eksiksiz doldurarak Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine 30.06.2020 tarihine kadar teslim etmesi gerekmektedir. Yapılacak olan  inceleme ardından onay/red durumu  internet sitemiz aracılığıyla bildirilecektir.

Açıklamalar:

• Dilekçe(imzalı) ve ekleri okunaklı bir şekilde Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine hem e-posta ( bulent.sular@alanya.edu.tr ) hem de posta yoluyla (ıslak imzalı) gönderilmelidir.
  • Başvuru dilekçesinde  istenen  ders içerikleri   ilgili üniversitenin Bologna AKTS Bilgi Paketi/ Ders Kataloğu sayfasından temin edilmelidir.  (Word,Excel, vb ortamda düzenleme yapılmamalıdır.)
  • E-posta gönderirken konu bölümüne  "Yaz Öğretimi- Lisans Programı Adı" belirtilmelidir. (Örnek: Yaz Öğretimi - İlköğretim Matematik Öğretmenliği)
  • Başvuru dilekçesinde  istenen sayısal bilgiler ÖSYM'nin internet sitesinden alınmalıdır.

ÖSYS Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler ( 2016 yılı girişli öğrenciler 2016 yılının taban puanlarını, 2017 yılı girişli öğrenciler 2017 yılının taban puanlarını dikkate alacaklardır.)

YKS Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler  ( 2016 yılı girişli öğrenciler 2016 yılının taban puanlarını, 2017 yılı girişli öğrenciler 2017 yılının taban puanlarını dikkate alacaklardır.)

Yaz Okulu Başvuru Formu

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Yaz Öğretimi Yönergesi