FAKÜLTEMİZ AHENK PROJESİ KAPSAMINDA NİMET ALAATTİNOĞLU ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

• ALKÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ
  • 24 Mart, 2022

Fakültemiz Ahenk Projesi kapsamında 16 Mart 2022 tarihinde Nimet Alaattinoğlu Anadolu Lisesi Dil Bölümü öğrencilerini ağırladı. Yabancı dil bölümü 11. ve 12. Sınıf öğrencilerinden oluşan 40 kişilik grup, Nimet Alaattinoğlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Gökhan Görgülü ve İngilizce öğretmenleri önderliğinde Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ali Erarslan ve Arş. Gör. Adem Karaca tarafından karşılandı. Ziyaret sırasında Fakültemiz ve İngilizce Öğretmenliği ile ilgili Nimet Alaattinoğlu Anadolu Lisesi Dil Bölümü öğrencilerine bilgiler verildi. Fakültemizin ve öğrencilerinin buluştuğu Ahenk Projesinde Okul Müdürü Gökhan Görgülü bu önemli ziyaret için Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan’a ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Cem Şaktanlı’ya teşekkürlerini iletti.