ALKÜ ADINA FAKÜLTEMİZDEN ANLAMLI DESTEK

• 15 Ekim, 2020
ALKÜ ADINA FAKÜLTEMİZDEN ANLAMLI DESTEK

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ni temsilen 2020-2021 eğitim öğretim dönemi başlangıcında ALKÜ Eğitim Fakültesi, kardeş ülkeler Türkiye ve Azerbaycan bayraklarıyla donatıldı. Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Özgür Kasım AYDEMİR, “İnsanlık suçu işleyerek terör devleti özelliği arz eden Ermenistan’a karşı, tabii ki tüm varlığımızla Azerbaycan’ın yanındayız. Tek millet iki devlet ülküsüyle kardeşlerimiz olan Azerbaycan Türklerine bir kere yükselen bayrağın bir daha inmemesi temennimiz ile vatan topraklarını işgalden kurtarma mücadelelerinde yanlarında olduğumuzu hatırlatmak için bu eğitim öğretim dönemine üniversitemizi temsilen böyle başladık. Her biri Türk Bayrağı olan öğrencilerimizin fizikî katılımlarıyla da ilk konferansımızı “Kadim Kardeşimiz Azerbaycan” başlığıyla yapacağımızı duyuruyor, fakültemize bu onuru yaşattığı için Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem KALAN hocamıza da teşekkür ediyoruz.” diyerek ALKÜ Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Cem ŞAKTANLI, Dr. Öğr. Üyesi Banu YILDIZ ve Fakülte Sekreterimiz Fatih ÖZDEMİR ile Türkiye ve Azerbaycan bayrakları önünde saygı fotoğrafı çekindi.