DEKANIMIZ PROF.DR.ÖZGÜR KASIM AYDEMİR ALANYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YUSUF YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

• 24 Kasım, 2020

ALKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Özgür Kasım AYDEMİR ve Dekanlık Yönetimi Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Yusuf YILMAZ’a Öğretmenler Günü kutlaması ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dekan Prof.Dr.Özgür Kasım AYDEMİR Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Yusuf YILMAZ'ı atanmasından dolayı tebrik etti ve başarılar diledi. ALKÜ Eğitim Fakültesinin Alanya için Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile her türlü işbirliğine hazır olduğunu belirtti. Müdür Yusuf YILMAZ ALKÜ Eğitim Fakültesinin Alanya için çok önemli olduğunu yapılacak işbirliklerinin Alanya için çok önemli kazanımlar sağlayacağını söyledi ve bu anlamlı günde gerçekleşen ziyaret için teşekkür etti.