DEKANIMIZ PROF. DR. ÖZGÜR KASIM AYDEMİR’DEN ALANYA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ ALPER AVCI’YA ANLAMLI ZİYARET

• 06 Ocak, 2021

Dekanımız Prof.Dr.Özgür Kasım AYDEMİR İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek büyük bir katliamı önleyen Şehit Polis Memuru Fethi Sekin’in şehadetinin 4. Yılı dolayısıyla Üniversitemizi temsilen Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper AVCI’yı ziyaret etti. Prof.Dr.Özgür Kasım AYDEMİR Ülkemizin içinde bulunduğu bu günlerde ALKÜ ve Fakültemiz olarak kolluk güçlerimizin yanında olduğumuzu belirtti.