EĞİTİM’DE ERASMUS

• 08 Aralık, 2023
EĞİTİM’DE ERASMUS

DENEYİMLERİM VE İPUÇLARI

Dr. Öğretim Üyesi Sibel DAL’ın moderatörlüğünü yaptığı “Eğitim’de Erasmus, Deneyimlerim ve İpuçları” isimli programın konuğu Erasmus + Öğrenci Değişim Programı Stajyeri Bilal DOĞAN, ALKÜ Erasmus Koordinatörlüğünden Genel Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Eren İRFANOĞLU ve Şef Abdurrahman BAŞUSTA oldu. 2023-2024 eğitim-öğretim yılı Haziran ayında Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği lisans programından mezun olan ve yaz döneminde İspanya’da insan kaynakları alanında iki ay staj yapan DOĞAN, konuşmasında Erasmus + Öğrenci Staj Hareketliliği programına hazırlık, başvuru ve kabul sürecini anlatıp, yurtdışındaki deneyimlerini ve kazanımlarını paylaştı. ALKÜ Erasmus Koordinatörlüğünden Genel Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Eren İRFANOĞLU ve Şef Abdurrahman BAŞUSTA’da Erasmus Değişim Programlarına başvuru koşulları hakkında kısaca bilgi verdiler. Programa Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilgün TATAR, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Programın sonunda dinleyiciler konuklara sorularını ilettiler.