Eğitim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Eğitim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 24 Şubat, 2023
Eğitim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2022-2023 Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Dekan Vekili Prof. Dr. Nilgün TATAR’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Eğitim Fakültesi’nde yapılan toplantıya Dekan Vekili Prof. Dr. Nilgün TATAR, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Seher ASLANCI ve Dr. Öğr. Üyesi Ümran DEMİR ile Fakülte akademik ve idari personeli katıldı.
Konuşmasında, Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde Eğitim Fakültesi’nin yardım faaliyetleri konusunda büyük çaba sarfettiğini vurgulayan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilgün TATAR, katkılarından dolayı fakülte personeli ve öğrencilerine teşekkür etti. Dekan Prof. Dr. Nilgün TATAR konuşmasının devamında, Üniversitemizin başarısının artması için akademik yayınların çok önemli olduğuna vurgu yaparken, fakülte akademisyenlerini daha fazla yayın yapmaları konusunda teşvik etti.
Toplantı sonunda Dekan Prof. Dr. Nilgün TATAR, Uzaktan Eğitim Süreçlerine dair akademisyenlerden gelen soruları yanıtlayarak, fakültemizde bünyesinde akademik yükseltmeleri yapılan akademisyenleri tebrik etti. Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.