Eğitim Fakültesi Çalıştayları

• 13 Mayıs, 2019
Eğitim Fakültesi Çalıştayları

Üniversitemiz ile Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi A.B.D öğretim üyeleri tarafından Ortaöğretim Matematik Öğretmenlerine yönelik 28.02.2018 tarihinde "Matematikte güncel yaklaşımlar" isimli çalıştay yapılmıştır.

Üniversitemiz ile Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Fakültemiz İngiliz Dili Eğitimi A.B.D öğretim üyeleri tarafından Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan İngilizce  Öğretmenlerine yönelik 07.03.2018 tarihinde "Yabancı dil eğitiminde  güncel yaklaşımlar" isimli çalıştay yapılmıştır.

Üniversitemiz ile Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi A.B.D öğretim üyeleri tarafından Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan Fen Bilgisi Öğretmenlerine yönelik 27.03.2018 tarihinde  çalıştay yapılmıştır.

Üniversitemiz ile Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Fakültemiz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık  A.B.D öğretim üyeleri tarafından Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan Rehber  Öğretmenlerine yönelik bir günlük  çalıştay yapılmıştır.