FAKÜLTEMİZDE 2020 BAŞARI ÖDÜLLERİ TÖRENLE SAHİPLERİNE VERİLDİ

• 04 Ocak, 2021
FAKÜLTEMİZDE 2020 BAŞARI ÖDÜLLERİ TÖRENLE SAHİPLERİNE VERİLDİ

Fakültemiz Dekanlığı, bu yıldan itibaren bilimsel çalışmaları bağlamında üniversite senatosunda onaylanan başarı yönergesine dayalı olarak üstün başarı gösteren akademisyenlerini ödüllendirmeye başladı.

Bu doğrultuda ALKÜ Eğitim Fakültesi Konferans Salonu fuayesinde düzenlenen tören ile 2020 yılı akademik çalışmalarına bağlı olarak ilgili bilim alanındaki jürilerin onayı ile eğitim bilimleri alanında Doç. Dr. Duygu KOÇAK’a, fen bilimleri alanında Dr. Öğr. Üyesi Hakan KARAARDIÇ’a, sosyal bilimler alanında ise Doç. Dr. Serdar BULUT’a, ALKÜ Eğitim Fakültesi 2020 yılı başarı ödülü ve onurlukları Dekanımız Prof. Dr. Özgür Kasım Aydemir tarafından verildi.

Törende konuyla ilgili konuşma gerçekleştiren Dekanımız Prof.Dr.Özgür Kasım AYDEMİR, bilimsel çalışmalarıyla fakültemize, üniversitemize, ülkemize ve insanlığa sundukları nitelikli katkılar dolayısıyla ödül alan bilim insanlarına ve buna imkânı sağlayıp teşvik eden ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan’a teşekkür etti.