Fakültemizde Oryantasyon Programı ve Konseri Düzenlendi

Fakültemizde Oryantasyon Programı ve Konseri Düzenlendi
  • 01 Ekim, 2021
Fakültemizde Oryantasyon Programı ve Konseri Düzenlendi

Fakültemizde Oryantasyon Programı ve Oryantasyon Programı dahilinde konser düzenlendi. Tüm Ana Bilim Dallarında Fakültemize yeni başlayan 1. sınıf öğrencileri ve yüz yüze eğitimle aramıza yeni katılan 2. sınıf öğrencileri için 1. ve 2. sınıf danışmanları tarafından oryantasyon programı yapılarak 4 yıllık eğitim-öğretim hayatları boyunca yararlanacakları önemli bilgiler aktarıldı.

Ana bilim dalları oryantasyon programlarının ardından üniversitemiz amfi tiyatrosunda Fakültemiz Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından konser düzenlendi. 

Konsere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erdoğan Aslan, Dekanımız Prof. Dr. Süleyman Cem Şaktanlı, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Banu Yıldız ve Dr. Öğr. Üyesi Eren Lehimler, Fakülte Sekreterimiz Fatih Özdemir ile üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı.

Yoğun katılımın olduğu konserde öğrenciler şarkılara keyifle eşlik etti. Fakültemiz Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Eren Lehimler, Müzik Öğretmeni Mustafa Kanpıçak, Erhan Çalışkan ve Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Müzik Öğretmenliği Programı Öğrencisi Burhan Özbayram konserde sahne aldı.

Konserin sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erdoğan Aslan tarafından Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi aynı zamanda Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Eren Lehimler ve Müzik Öğretmeni Mustafa Kanpıçak'a çiçek takdim edildi.