ALKÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU

• ALKÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ
  • 06 Haziran, 2022
ALKÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Alkü Eğitim Fakültesi akademik ve idari personeli ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem KALAN'ın katılımlarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantı öncesi kısa bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem KALAN; üniversitemizin büyük bir aile olduğunu, düzenlenen bu tür etkinliklerin personelimizi daha çok kaynaştırdığını ve bu etkinliklerin devam etmesini arzu ettiklerini söyledi. Toplantı sırasında bölüm başkanları 2021-2022 öğretim yılına ilişkin bölümleriyle ilgili bilgiler sundu. Dekanımız Prof. Dr. Cem ŞAKTANLI da, Rektörümüz Prof.Dr.Ekrem KALAN’a fakültemize desteklerinden ve öğrencilere sunulan imkanlardan dolayı öğrenciler ve fakültemiz adına teşekkürlerini sundu. Dilek ve temennilerin ardından toplantı, aile fotoğrafı çekimiyle sona erdi.