ÖĞRENCİLERİMİZE LÖSEV'DEN KUTLAMA

• ALKÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ
  • 27 Nisan, 2022
ÖĞRENCİLERİMİZE LÖSEV'DEN KUTLAMA

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrencileri Prof. Dr. Neşe Özkal'ın danışmanlığında  Lösemili ve kan hastası çocukların eğitim, sağlık ve diğer ihtiyaçlarına katkıda bulunmak amacıyla Lösemili Çocuklar Vakfı'na (LÖSEV) bağış yaptı. 'Bir çocuğun gülümsemesinden daha değerli bir armağan bulamayacağımızı düşündük ve üniversitemiz adına LÖSEV'e bağışta bulunduk' diyen öğrencilerimiz, bu konuda farkındalık yaratmayı amaçladıklarını belirterek, bu süreçte kendilerine desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem KALAN'a ve Fakültemiz yönetimine teşekkürlerini ilettiler. LÖSEV Yönetim Kurulu, öğrencilerimize gönderdikleri Yaşam Sertifikası ile öğrencilerimizi bu duyarlı davranışından dolayı tebrik ettiler.