MÜZİK EĞİTİMİ ANA BİLİM DALI AHENK PROJESİ KAPSAMINDA ALANYA TÜRKLER GÜZEL SANATLAR LİSESİNDE SEMİNER VERDİ

• 13 Mayıs, 2022

Antalya Valiliği tarafından düzenlenen ve Üniversitemizin paydaşı olduğu Ahenk Projesi kapsamında Fakültemiz Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri Prof. Dr. Süleyman Cem Şaktanlı, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Mutlu Terzioğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Eren Lehimler tarafından Alanya Türkler Güzel Sanatlar Lisesine ziyaret gerçekleştirildi. Özel Yetenek sınavları ve Türk Müziği konu başlıklarından oluşan seminerlere öğrenciler ve öğretmenler yoğun ilgi gösterdi.

Alanya Türkler Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Kağan Metin; gerçekleştirdikleri etkinlik ile öğrenci ve öğretmenlere destek verilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan başta olmak üzere Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Cem Şaktanlı'ya teşekkürlerini ilettiler.

Fakültemizin tanıtımının da yapıldığı etkinlik sunumların ardından alınan sorularla sona erdi.