ÖĞRETMEN ve AKADEMİSYEN İŞBİLİĞİNDE REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ PAYLAŞIM TOPLANTISI

ÖĞRETMEN ve AKADEMİSYEN İŞBİLİĞİNDE  REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ PAYLAŞIM TOPLANTISI
  • Eğitim Fakültesi
  • 28 Aralık, 2023
ÖĞRETMEN ve AKADEMİSYEN İŞBİLİĞİNDE REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ PAYLAŞIM TOPLANTISI

Fakültemiz ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği Protokolü çerçevesinde 27.12.2023 tarihinde saat 10.00’da Eğitim Fakültesinde Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) yönetici ve öğretmenleri ile Etkin Adımlar Paylaşım Toplantısı gerçekleştirilmiştir. Paylaşım Toplantısına Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nilgün Tatar, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı akademisyenleri ve öğrencileri ile RAM yönetici ve öğretmenleri katılmıştır.

Paylaşım toplantısında RAM müdürü Bilal Ulusoy ve öğretmenler, RAM hakkında bilgiler sunmuşlardır. Merkezin yürüttüğü faaliyetleri, öğrenci tanılama sistemlerini, özel eğitim hizmetlerini, psiko-sosyal destek hizmetlerini tanıtmışlardır. Akademisyenler ile işbirliği içinde çalışmak istediklerini vurgulamışlar, akademisyenlerden danışmanlık talep etmişler, ortak projeler yürütmek istediklerini belirtmişlerdir.

Toplantının sonunda, RAM yönetici ve öğretmenlerinin öğretmen adaylarına merkezi tanıtacak toplantılar yapmalarına, öğretmen adaylarının RAM öğretmenleri ile ortaklaşa çalışmalar yürütmelerine, akademisyenlerin öğretmenlere güncel konular hakkında seminer vermesine karar verilmiştir. Paylaşım toplantısı dilek ve öneriler alınarak sonlandırılmıştır.