7. Dönem Öğretmenlik Uygulaması Duyuruları

Değerli Öğrencilerimiz,

12 haftalık Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı'ndaki Öğretmenlik uygulaması dersi 30.09.2019 PAZARTESİ  gününden itibaren başlayacaktır.   30 Eylül – 4 Ekim 2019 tarihleri arasında belirleyeceğiniz günde  uygulama okulunuza giderek uygulama öğretmeniniz ve uygulama akademisyeninizle

birlikte haftalık programınızı belirleyiniz.

“Öğretmenlik Uygulaması” dersine başlayacak olan öğrencilerimizin gidecekleri Uygulama Okulları listesi ekte yer almaktadır.  "Öğretmenlik Uygulaması"  dersiniz  ayrıca Proliz sisteminde de (2019-2020 Güz dönemi) kısa süre içerisince tanımlanacaktır.

Merak ettiğiniz soruların cevaplarını  “Öğretmenlik Uygulaması Kılavuzu”nda bulabilirsiniz.  Öğretmenlik Uygulaması Kılavuzu için tıklayınız.

Sorularınız için formasyon@alanya.edu.tr iletişim adresini  kullanabilirsiniz.

Önemli hatırlatmalar:

1-)Uygulama öğrencileri uygulama yaptıkları eğitim kurumlarında mazeretsiz devamsızlık yaparsa başarısız sayılır.     Öğrenciler mazeretlerini belgeleriyle birlikte uygulama okuluna teslim eder.

2-)Uygulama Akademisyeninizle belirleyeceğiniz gün ve saatte yürütülecek olan “Öğretmenlik Uygulaması (Teorik-2 ders saati)”  dersine gerekli hassasiyetin gösterilmesi önem arz etmektedir.

Uygulama Okulları Listesi (Lütfen listeyi dikkatlice inceleyiniz.)

Öğretmenlik Uygulaması dersinden muaf olan öğrenci listesi

3-) Akademisyen arama modülü:  https://www.alanya.edu.tr/kurumsal/rehber

Uygulama akademisyeninizle (e-posta ya da yüz yüze) iletişime geçiniz

UYARI: 27.09.2019 CUMA GÜNÜNE KADAR ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİYLE İLGİLİ DUYURULARI TAKİP EDİNİZ.

İLETİŞİM: formasyon@alanya.edu.tr

• 25 Eylül, 2019