TEK DERS SINAVI (FORMASYON)

Sınava girmek isteyen Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kayıtlı öğrencilerin en geç 16.06.2020 Salı gününe kadar Formasyon Birimine dilekçeyle başvurmaları gerekmektedir.

Dilekçe örneği için tıklayınız

Sınava katılacak öğrenci listesi  internet sitemizde ilan edilecektir. Öğrencilerimizin internet sitemizdeki duyuruları sıklıkla takip etmeleri önem arz etmektedir.

Sınav Tarihi: 19 Haziran 2020 / 14:00

Sınavlar koronavirüs önlemleri nedeniyle  uzaktan eğitim kapsamında gerçekleştirilecektir.

Sınava katılacak öğrenci listesi için tıklayınız.

Sınavla ilgili bilgi almak için dersin öğretim üyesi ile sınavdan önce iletişime geçiniz.

Tek ders sınavı nedir ve kimler girebilir?

Tek ders sınavı, formasyon eğitimi sonunda gerekli şartları sağlayan öğrencilere akademik takvimde belirtilen tarihte tanınan ek sınav hakkıdır. Tek ders sınavına yalnız bir dersten başarısız olmuş, ancak bu dersten devam şartını sağlamış olan öğrenciler girebilir.

İletişim: formasyon@alanya.edu.tr

• 18 Haziran, 2020