(21/12/2020) PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI (8. DÖNEM DAHİL) TEK DERS SINAVI DUYURUSU

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı kapatıldığından önceki dönemlerde kayıt yaptıran fakat tek dersten başarısız olma (Öğretmenlik Uygulaması dersinde başarılı olmuş olma şartıyla) nedeniyle eğitimini tamamlayamayan ve tek ders sınavına girmek isteyen öğrencilerimizin ekteki formu doldurarak 25 Aralık 2020 tarihi mesai bitimine kadar birimimize (formasyon@alanya.edu.tr) göndermesi gerekmektedir.

Dilekçe örneği tıklayınız.

Tek ders sınavı nedir ve kimler girebilir?

Tek ders sınavı, formasyon eğitimi sonunda gerekli şartları sağlayan öğrencilere akademik takvimde belirtilen tarihte tanınan ek sınav hakkıdır. Tek ders sınavına yalnız bir dersten başarısız olmuş, ancak bu dersten devam şartını sağlamış olan öğrenciler girebilir.

İletişim: formasyon@alanya.edu.tr

• 21 Aralık, 2020