30/09/2020 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI (8. DÖNEM DAHİL) DERSLERİNDEN BAŞARISIZ OLAN VEYA DERSLERİ ALAMAYAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı kapatıldığından, önceki dönemlerde kayıt yaptıran fakat dersten başarısız olma / devamsızlık yapma nedeniyle eğitimini tamamlayamayan öğrencilerimizden aldığımız talep doğrultusunda 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Güz Dönemi dersleri açılmış ve eksik kalan dersi olan öğrenciler öğrenci bilgi sistemine ve mergen uzaktan eğitim sistemine tanımlanmıştır. Sistem üzerinden ders kontrollerinizi yaparak yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız formasyon@alanya.edu.tr adresi üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Pedagojik formasyon eğitimi ders programı için tıklayınız.
Pedagojik formasyon eğitimi akademik takvimi için tıklayınız.
Öğretmenlik uygulaması dersi okul listeleri için tıklayınız.
Not: Öğretmenlik uygulaması dışındaki dersler için sisteme giriş https://mergen.btk.gov.tr/ adresinden yapılacaktır.
Öğretmenlik uygulaması dersinin nasıl yürütüleceğini öğrenmek için uygulama okulunuzla iletişime geçiniz.

• 30 Eylül, 2020